Text Size
image
Putem ajuta?

Asteptam mesajul si intrebarile
dvs. online, telefonic sau
la sediul nostru.

mai multe
image
Cine suntem?

Valorile noastre aduc calitate, eficienta si putere
businessului dumneavoastra

mai multe
Mexpert este o societate de contabilitate, expertiza contabila si servicii de consultanta in domeniul financiar contabil. Pentru a va oferi cele mai bune solutii privitoare la problemele financiar-contabile imbinam contabilitatea traditionala cu contabilitatea creativa.mai multe

Servicii de contabilitate

Nu trebuie sa fii la curent cu schimbarile legislative.De asta ne ocupam noi.Vei fi asistat cu ocazia oricarui control fiscal – experienta noastra te va feri de eventualele abuzuri.

Echipa societatii este la curent cu noutatile in domeniul activitatii pe care o desfasoara creind posibilitatea clientilor de a-si aloca mai mult timp dezvoltarii activitatii proprii.

Doriti evitarea amenzilor financiare? Aveti afaceri cu parteneri din Uniunea Europeana? Doriti sa stiti cum veti recupera TVA-ul? Aveti afaceri in constructii si doriti sa stiti totul despre taxarea inversa si masurile de simplificare fiscala?

Contactati-ne! Puneti-ne fortele la incercare si veti fi multumiti de promptitudinea, seriozitatea si flexibilitatea cu care ne intampinam clientii.

   

Adresa noastra

M&E Expert SRL
Calea Rahovei nr 291
Sector 5, Bucuresti,
Romania

Tel. +40 722 245 533
Fax +40 021 424 9149

alina.tanasescu[at]mexpert.ro
Managing Director: Tanasescu Alina Mihaela